Taxis en l'aeroport de Barcelona...

Cargando
Reserva taxis a Barcelona 24 hores! Amb Btaxi pots reservar un taxi cridant-nos o online, emplena el formulari de reserva taxi Barcelona o voltants.

En menys de 2 minuts obtingues un pressupost per al teu servei de transfer sense cap compromís. Evita sorpreses d'última hora i reserva el teu taxi a Barcelona, gaudeix del viatge! Som la teva empresa de confiança en viatges a l'aeroport, port, estació o on ens necessitis. Avalat pels nostres clients, el millor servei taxi Barcelona!

Aquí pots escriure informació relacionada amb el teu negoci. Evita el canvi de color o grandària del text. La teva pàgina web ja té uns estils que es creen de manera automàtica. No abusis d'escriure en majúscules.

Intenta fer una descripció en la qual s'incloguin paraules o frases per les quals vols que et trobin en els cercadors.
 
+-
FORMULARI DE RESERVA: Taxis i Transfers a Barcelona

Reserva el teu Taxi ara!

Pots fer-ho mitjançant el formulari de contacte, o per telèfon.
 
Btaxi Barcelona

Telèfon:
Flama ara: 930 12 97 51
Per Mòbil: 635 248 648

Email:
info@btaxibarcelona.com

Nom
Correu electrònic
Telèfon
Origen
Destinació
Comentaris
Accepto rebre publicitat (opcional)
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable Btaxi Barcelona. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD),la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD),sobre protecció de dades. Les seves dades no es comuniquessin a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a info@btaxibarcelona.com.

El millor servei de Taxi a BCN

Descobreix els nostres serveis i els avantatges de reservar el teu Taxi amb Btaxi Barcelona. Experiència i professionalitat al teu servei.
Cargando
Botonera HOME

SERVEIS

Descobreix els serveis que oferim
Botonera HOME

VEHICLES

Descobreix el que t'oferim
Botonera HOME

TREBALLA AMB NOSALTRES

On estem i com contactar

Per què confiar en Btaxi Barcelona?

En BTaxi volem oferir-te el millor servei. Treballem perseverantemente per millorar el nostre servei dia a dia, aportant als nostres clients un valor afegit en cada servei. Atenem als nostres clients de forma personalitzada, resolent tots els seus dubtes i necessitats de serveis. Disposem d'una àmplia gamma de serveis de taxis i serveis concertats, per a recollides en l'aeroport , port, hotels o apartaments. Custodiem amb especial atenció els taxistes de la nostra flota, formada per taxistes professionals de Barcelona, oferint un servei atent a tot moment.
 

Com demanar o reservar taxi a Barcelona?
 
Sabem que Barcelona és una de les ciutats turístiques més visitades i importants del món, rep dia a dia centenars de turistes, organitza el teu taxi a l'aeroport i gaudeix del viatge. Reservar un taxi a Barcelona 24 hores per telèfon o emplenant el formulari online.

Oferim serveis concertats de taxis o transfers a Barcelona:

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat